Anlık Bildirim

Samsung Galaxy C5 Pro sessiz sedasız resmiyet kazandı

Samsung’un orta seviye segmentte önemli bir silahı haline gelen Galaxy C5 akıllı telefon serisi genişlemeye devam ediyor. Son olarak Galaxy C5 Pro seriye katıldı.

Samsung’un bir süredir sertifika onaylarına soktuğu yeni akıllı telefonu Galaxy C5 Pro sessiz sedasız resmiyet kazandı. Orijinal modele göre yeni akıllı telefonda yonga seti değişikliği göze çarpıyor.

Performans artıyor

Samsung Galaxy C serisinin bilindiği üzere dikkat çeken özellikleri yüksek RAM kapasitesi ve metal alaşımlı kasa şeklinde. Hatta Galaxy C9 Pro modeli firmanın ilk 6GB RAM kapasiteli akıllı telefonu olma ünvanına sahip.

Galaxy C5 Pro modelinde orijinalinden farklı olarak Snapdragon 617 yonga seti yerine 2.2GHz saat hızında çalışan Snapdragon 626 yonga setinin kullanıldığını görüyoruz. 4+4 çekirdek yerine 8 adet Cortex-A53 çekirdeği performansı oldukça arttıracaktır. Ayrıca LTE Cat. 7 modem de yonga setine dahil. Yine USB Tip-C bağlantısı da değişiklik olarak göze çarpıyor.

4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde diğer özellikler değişmiyor. 5.2 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 2600mAh kapasiteli batarya, parmak izi okuyucu bunlar arasında. Şimdilik Çin’de satışa sunulan modelin fiyatı ise 360$ civarında. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11503 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy c5 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim