Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J 2016 ile ilgili ilk sızıntılar başladı

Samsung'un alt seviyede yer alan Galaxy J akıllı telefon serisi, gelecek yıl yenilenerek karşımıza çıkacak. Firmanın önem verdiği yeni seri ile ilgili yeni bilgiler var.

Gelecek yıl akıllı telefon pazarında orta ve alt seviyeye odaklanacağı iddia edilen Samsung için, Galaxy J serisi stratejik bir öneme sahip. Alt seviyede tatmin edici özellikler sunmayı hedeflediği Galaxy J serisinin yeni nesli için ilk sızıntılar da gelmeye başladı. 

Galaxy J serisi normalde 3 adet üyeye sahip ve Galaxy J2, Galaxy S5, Galaxy J7 şeklinde sıralanıyor. Sızdırılan bilgilere göre ise yeni nesil Galaxy J serisine J1 adında yeni bir üye daha katılıyor. Henüz net bilgiler olmasa da ya seri 4 modele çıkacak ya da eski J2 yerine J1 modeli getirilecek. 

Galaxy J1 2016 modeli genelde en giriş seviyesi donanımı barındırıyor. Muhtemelen 4 adet Cortex-A7 tabanlı ve Mali-720 grafik birimli Exynos 3457 yonga setinden gücünü alan modelde; 4.5 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte ekran, 1GB RAM, Android 5.1.1 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut. Elbette Galaxy J2 modelinden bir tık daha güçlü olduğunu söylemekte fayda var. Galaxy J1 2016 için bazı görseller de sızdırıldığı için modelin lansmanının yakın olduğu tahmin ediliyor. 

Galaxy J serisinde Super AMOLED ekran, 4G desteği, Opera Max tabanlı veri tasarruf teknolojisi gibi öne çıkan özellikler mevcut. Samsung, gelişmekte olan ülke pazarlarında Galaxy J serisi ile satışlarını artırmaya çalışıyor. Ülkemizde de ilk seri 600TL başlangıç fiyatı ile satışta yer alıyor. Muhtemelen ikinci nesilde de büyük bir fiyat farkı olmayacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim