Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10'un tasarımı netleşiyor

Samsung tarafından Ağustos'ta tanıtılması beklenen Galaxy Note 10'un nasıl bir tasarıma sahip olacağı merak konusu. Akıllı telefonun internete sızan ekran koruyucusu bu konuda bazı ipuçları veriyor.
Geçtiğimiz günlerde Evan Blass tarafından sızdırılan Verizon pazarlama takvimine göre Samsung Galaxy Note 10, Ağustos ayının üçüncü haftasında tanıtılacak. Şimdi ise amiral gemisi telefona ait olduğu belirtilen bir ekran koruyucu film görseli yayınlandı.
Paylaşılan görsel, Galaxy Note 10'un oldukça ince çerçevelere sahip olacağını gösteriyor. Ekran koruyucu örneği üzerinde ön kamera için bırakılmış herhangi bir boşluk yok. Bu da henüz ekran deliği hakkında boyutsal bir veri bulunmamasından kaynaklanıyor.

3 farklı versiyonu olacak

Samsung'un bu yıl Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 Pro ve Galaxy Note 10e modellerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Ayrıca Galaxy Note 10'un 45 W hızlı şarj teknolojisi ile geleceğine yönelik söylentiler var. Hatırlama bakımından, Galaxy Note 9'un 15 W hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh pil ile geldiğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim