Anlık Bildirim

Microsoft Edge tarayıcısı Linux platformuna gelebilir

Yazılım devi Microsoft, Edge tarayıcısının Linux sürümünü çıkarmayı planlıyor. Edge mühendislik ekibi Reddit'teki bir soru-cevap oturumunda bu konuyla ilgili bazu açıklamalarda bulundu.
Microsoft, Edge tarayıcısını 2015 yılında Windows 10'a özel olarak yayınlamıştı. Şirket dört yıl sonra ise tarayıcıyı Chromium tabanlı hale getirdi ve mümkün olan tüm platformlar için yayınlama sözü verdi. Edge'in Mac sürümü zaten şu an kullanıma hazır. Windows 7 versiyonu da yakında gelecek.
Tarayıcının Linux platformu için de yayınlanması bekleniyor. Microsoft Edge mühendislik ekibi bu konuda yeni bir ipucu verdi. Microsoft, Edge'in Linux sürümünü çıkarmayı düşünüyor. Edge ekibi, Reddit'teki bir soru-cevap oturumunda bu konuya ışık tutacak bazı açıklamalarda bulundu.

Linux sürümü için herhangi bir engel yok

Ekip, tarayıcının Linux platformuna taşınmasını engelleyecek hiçbir teknik kısıtlama olmadığını, ancak henüz bunu yapmaya hazır olmadıklarını açıkladı. Microsoft şu anda Edge'in kararlı sürümüne odaklanmış durumda. Linux versiyonu da gelecekte yayınlanabilir ancak ekibin şu anda eli dolu ve bunun yakın zamanda gerçekleşme ihtimali zayıf.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5275 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Yazılım, tarayıcı ve
2 etiket daha microsoft edge Linux
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim