Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 5 Active iddiaları gündemde

Samsung'un suya ve toza dayanıklı Active modellerini genelde Galaxy S serisi altına yerleştirdiğini görüyorduk. Ancak firma ilk kez Galaxy Note serisine de Active özellikleri kazandırabilir. 

Gelen bilgilere göre Samsung, Kasım ayı itibariyle Galaxy Note 5 Active adında yeni bir amiral gemi modelini ABD sınırları içerisinde satışa sunabilir. Bu yeni model Galaxy S6 Active gibi ses getiren bir özelliğe sahip olacak. 

Daha önce Active modelleri orijinal amiral gemisine göre bazı özellikleri kırpılmış olarak geliyordu. Ancak ilk kez Galaxy S6 Active modeli orijinali ile aynı donanıma sahip ve hatta daha büyük ve çıkarılabilir bir batarya ile gelerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 

Aynı şekilde Galaxy Note 5 Active modeli de orijinal modelin 3000mAh gücündeki bataryasını 4100mAh seviyesine çıkartarak küskün Samsung hayranlarını kazanmayı hedefliyor. Aslında Galaxy Note 5 modelinin 4100mAh gücünde bir batarya ile geleceği uzun süre konuşulmuştu. Görülen o ki iddiaların asıl kaynağı Galaxy Note 5 Active modeli imiş. 

Bataryanın bu derece büyümesi muhtemelen cihazın boyutlarında da etkili olacaktır. Aynı boyutlardaki rakiplerine göre oldukça kompakt bir yapıya sığdırılan Galaxy Note 5 bu bakımdan biraz daha uzayıp genişleyebilir. Belki ekran tarafında da bir boyut değişikliği görebiliriz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim