Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note 7'de yoğun talebe yetişemiyor

Pek çok ülkede ön siparişe başlayan Samsung Galaxy Note 7, yoğun talebe yetişemiyor. Bazı ülkelerde, telefonun piyasaya çıkış tarihinde gecikmeler yaşanacak, detaylar haberimizde.

Samsung’un geçtiğimiz hafta tanıttığı ve hızlı bir şekilde ön siparişe çıkardığı yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7, tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Sadece Güney Kore’de Galaxy S7 ön siparişlerini ikiye katlayan cihaz, bazı bölgelerde talebe yetişemiyor.

Gelen bilgilere göre, Hollanda’da 2 Eylül itibariyle piyasaya çıkacak olan model aşırı talep nedeniyle 9 Eylül tarihine ertelendi. Yine Rusya’da 16 Eylül’e, Ukrayna’da ise 30 Eylül tarihine ertelenmiş durumda. Malezya’da ise modelin çıkışı henüz belli olmayan bir tarihe ertelendi.

Samsung, yeni modeline aşırı bir talep olduğunu ve global olarak stok sıkıntısı yaşamaya başladıklarını açıkladı. Aslında, Galaxy S7 serisi 25 milyon civarında bir satış yapmıştı ve Galaxy Note 7 modelinin de ilgi görmesi bekleniyordu. Anlaşılan Samsung, ön siparişlerin bu kadar büyük olacağını tahmin etmiyordu ve hazırlıksız yakalandı.

Bununla birlikte ABD pazarına önem veren Samsung, bu ülkede herhangi bir gecikme yaşanmaması için gayret gösteriyor. 19 Ağustos itibariyle ülkedeki tüm büyük operatörlerde ve perakendecilerde model satışa çıkmış olacak.

Ülkemizde de, 25 Ağustos tarihinden itibaren sevkiyatların başlaması bekleniyordu. Herhangi bir gecikme yaşandığına dair şimdilik bir duyuru yapılmadı. Bilindiği gibi Samsung, tarihteki paylaşımlardan ötürü ülkemize özel bir önem veriyor. Bu bakımdan gecikme yaşanmayacağını söyleyebiliriz. Fiyatlar ise 3600TL civarında seyrediyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15317 kez okundu.
37 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim