Anlık Bildirim

Samsung’dan dev satın alma

Samsung, 50 yıllık geçmişi olan ve ABD pazarına lüks mutfak ekipmanları sunan Dacor firmasını satın almak için anlaşma sağladığını duyurdu. Detaylar haberimizde.

Bir süre önce Fiat’a bağlı Marelli iştirakini satın alarak dikkatleri üzerine çeken Samsung, bu kez ABD’de bir bomba daha patlatıyor. Firma, akıllı lüks mutfak ekipmanları ile bilinen Dacor şirketini satın almak için anlaştığını duyurdu.

50 yıllık bir geçmişi olan Dacor, oldukça pahalı ürünlere sahip. Android işletim sistemi ile çalışan, dokunmatik ekranlı ve WiFi üzerinden sesli komutlarla yemeklerinizi pişiren Discover fırınları 9000$ civarındaydı. Ayrıca yine lüks sınıfta farklı ankastre mutfak ekipmanları ve dış mekan barbeküleri de mevcut.

Samsung, Dacor’un lüks sınıftaki tecrübesini, Nesnelerin İnterneti sektörüne taşımak istiyor. Bilindiği gibi Samsung’un da akıllı buzdolabı ve fırın ürünleri bulunuyor. Dacor teknolojilerini barındıran farklı ürünlerin, Samsung markası altında gelecekte satışa çıktığını görebileceğiz. Bunun haricinde, Samsung firmanın ana yapısına dokunmayacak.

Dacor, satın alım sonrasında Samsung Amerika iştirakine bağlı olarak eskisi gibi faaliyet gösterecek. Firmanın ismi, faaliyet alanı ve yöneticileri değişmeyecek. Samsung’un, Dacor için ne kadar bir meblağı gözden çıkardığı bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim