Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 çalışır halde görüntülendi

Ağustos ayının sonlarında tanıtılmasını beklediğimiz Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 8’in artık çalışır haldeki görselleri de internete sızmaya başladı.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 8 için zaman artık daralmaya başlarken, sızıntılar da gitgide detaylanıyor. Dış tasarım görsellerinden sonra cihazın artık çalışır haldeki görselleri de internete sızmaya başladı.

Çalışır halde

Prototip olduğu belirtilen cihazın tasarımı bugüne kadar gündeme gelen bilgilerle aynı. Samsung yine aynı tasarım dilini kullandığı için sanki daha büyük bir Galaxy S8 Plus modeli hissi uyandırıyor. Daha önceki iddiaların aksine daha dörtgen köşe yapısını bu görselde göremedik.

Galaxy Note 8 modelinde iki önemli farklılık var. Bunlardan bir tanesi arka kısımdaki çift kamera kombinasyonu. 13MP çözünürlüğünde iki sensör barındıran kamera bugüne kadar Samsung telefonlarındaki en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyor. Sensörlerin Samsung Mechanics tarafından tasarlandığı ifade edilmişti.

Diğer taraftan parmak izi okuyucu doğrudan ekrana entegre edilmiş durumda. Samsung’un parmak izi okuyucusunu doğrudan ekrana entegre ettiğinde bazı problemlerle karşılaştığı gündeme gelmişti ancak prototipte bu görünmüyor. Şimdilik firma bu sorunu nasıl çözecek belirsiz.

3600mAh kapasiteli bir batarya ile gelmesi beklenen Galaxy Note 8 modelinde Qualcomm’un aynı Snapdragon 821 yonga setinde olduğu gibi daha verimli bir üretim sürecinden geçen ve daha performanslı Snapdragon 836 yonga setini hazırladığı zaman zaman gündeme geliyor.

6.3 veya 6.4 inçlik kavisli Super AMOLED ekranda 2960x1440 çözünürlük sunacak olan telefonda 6GB LPDDR4X RAM, 256GB’a kadar depolama seçeneği gibi özelliklerin olması bekleniyor. Bazı bölgelerde telefon 8GB RAM ile sunulacak.

Yeni telefonun 28 Ağustos tarihinde New York’ta yapılacak etkinlikle tanıtılacağı iddia edildi ve bu kesin gibi ancak bazı güçlü kaynaklar Samsung’un Eylül başındaki IFA 2017 fuarında bir lansman yapacağını belirtiyor. Bu da yeni modelin iPhone 8 ile karşı karşıya gelmesine neden olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11723 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim