Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 için tüm renk seçenekleri burada

Eylül ortasında piyasaya çıkacak Samsung Galaxy Note 8 amiral gemisi için pek çok renk seçeneği olacak. Firma ilk kez bu kadar geniş bir renk seçeneği sunuyor.

Büyük emekler verdiği Galaxy Note 8 amiral gemi modelini ay sonunda tanıtmaya hazırlanan Samsung, renk seçenekleri açısından da zengin bir harmanlama yapmış. Galaxy Note 8 modeli tam 8 ayrı renk seçeneği ile satışa sunulacak.

Zengin renk seçeneği

Sızdırılan görsellere göre renk seçenekleri Gece Siyahı, Altın Sarısı, Kutup Gümüşü, Orkide Grisi, Mercan Mavisi, Karanlık Mavi, Pembe ve Derin Deniz Mavisi olarak adlandırılmış. Seçeneklerin peyderpey sunulması bekleniyor.

Önceki amiral gemilerinde olduğu gibi muhtemelen Galaxy Note 8 ilk etapta bir kaç renk seçeneği ile satışa sunulacak. Sonrasında yıl sonuna doğru diğer renk seçenekleri de listeye eklenecek. Hali hazırda mavi ve pembe tonları Galaxy S8 serisinde mevcut değil.

Telefonun tasarımı, donanımı, yazılım avantajları gibi etkenler tüketici üzerinde etkili olsa da renk seçeneklerine odaklanmış bir kitle de var. Geçmiş yıllarda altın sarısı seçeneğinin nasıl bir etki yaptığını görmüştük. Pek çok üretici altın sarısı seçeneğini akıllı telefonlarına eklemişti.

23 Ağustos itibariyle tanıtılacak Galaxy Note 8 modelinin 15 Eylül itibariyle de Güney Kore’de satışa sunulması bekleniyor. 6.3 inçlik QHD+ çözünürlükte Super AMOLED ekrana sahip olması beklenen modelde Snapdragon 835 veya Exynos 8995 yonga seti, 6GB/8GB RAM, 3300mAh kapasiteli batarya, gelişmiş S-Pen kalemi gibi ayrıntılar olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13953 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim