Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8.0, Avrupa'ya Mart sonunda 359 Avrodan giriş yapabilir

Samsung Galaxy Note 8.0, Avrupa'ya Mart sonunda 359 Avrodan giriş yapabilir

Samsung'un MWC 2013 etkinliğinde görücüye çıkaracağı modellerinden birisi olacak Galaxy Note 8.0 modelinin lansman sonrası piyasaya sunulması bekleniyor. 

Tablet.bg sitesi ise kaynaklarından edindiği bilgiye göre modelin Bulgaristan sınırlarına Mart sonuna doğru geleceğini belirtiyor. Modelin satış fiyatı ise 359 Avro seviyesinde olacak. Bu fiyat sadece WiFi modeli için geçerli.

İlk sızan dedikodularda modelin 300$ altında rekabetçi bir fiyata sahip olacağı dile getiriliyordu. Ancak modelin tanıtımı yaklaştıkça ortaya çıkan rakamlar aslında modelin orta üst seviye pazara hitap edeceğini gösteriyor. Modelin 3G destekli 16GB kapasiteli versiyonu 450 Avro seviyelerinde.
Modelin doğrudan rakibi olan iPad mini ise WiFi versiyonu 350 Avro, hücresel ağ destekli versiyonu ise 430 Avro başlangıç fiyatına sahip. Bu bakımdan Samsung'un fiyat konusunda bir rekabete gireceğini söyleyemeyiz. ABD'de ise başlangıç fiyatının 350$ olacağı tahmin ediliyor. Bu açıdan çok fazla fiyat farkı yok gibi görünüyor.

Galaxy Note 8.0 modeli ucuz pazara yönelik olmaktan ziyade, 5.5 inçlik Galaxy Note 2 ve 10.1 inçlik Galaxy Note 10.1 modelinin arasına konumlanacak bir tercih modeli olarak ön plana çıkıyor. 4 çekirdekli 1.6GHz saat hızında çalışan Exynos işlemci, 2GB RAM, 8 inçlik 1280 x 800 piksellik ekran, S-Pen desteği, opsiyonel 3G, WiFi, Bluetooth 4.0, 16GB/32GB/64GB depolama seçenekleri şeklinde özelliklerini saymak mümkün. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim