Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note II önümüzdeki hafta satışa çıkıyor


Samsung, ikinci nesil Galaxy Note telefonunu önümüzdeki hafta tüketiciyle buluşturuyor. Ağustos sonunda düzenlenen Unpacked 2012 etkinliğinde resmiyet kazanan telefon-tablet melezi, firmanın Android'li amiral gemisinden daha güçlü teknik detayları yapısında barındırıyor ve benzer tasarım anlayışını geniş ekranıyla birlikte sürdürmeyi başarıyor. 
5.5 inçlik HD ekran, 1.6GHz dört çekirdekli çipset, 2GB RAM ve 3100mAh pille donatılan Galaxy Note II, Android işletim sisteminin en yeni versiyonu olan Jelly Bean yüklü olarak satışa sunulacak ve Galaxy S3'te de mevcut olan TouchWiz Nature kullanıcı arayüzüyle zenginleştirilecek. Söylentilere konu olan yeni nesil Exynos 5 Dual çip ve 13MP'lik bir kamerayla donatılmayan GT-N7100'ün buna rağmen 5 inç üstü segmentinin en güçlü aygıtı olduğunu düşünülüyor. Fakat Güney Koreli üreticinin liderliği pek uzun sürecek gibi görünmüyor. İlk telefon-tablet melezinin çalışmalarını aylardır sürdüren HTC'nin çok daha güçlü bir ürün geliştirdiği iddia ediliyor.
SamMobile sitesinin paylaştığı verilere göre; Almanya'daki tüketiciler Note 2'yi 27 Eylül itibariyle büyük perakendecilerden edinebilecekler. Bu ülkeyi 28 Eylül'de İtalya, 1-2 Ekim'de ise İngiltere, Hollanda ve Fransa takip edecek. Gelen son raporlar, halihazırda Suudi Arabistan'da satışın başladığına işaret ediyor. Daha önce de Samsung ürünlerinin Arap ülkelerinde erkenden piyasaya sürüldüğüne şahit olmuştuk. Birleşik Krallık'ta ön siparişler vergisiz 550 avrodan alınmaya devam ederken tavsiye edilen satış fiyatının 699€ olduğu belirtiliyor. Galaxy Note II'nin Avrupa ve Asya'da 500-700€ arasında değişen fiyat etiketleriyle pazara sunulması bekleniyor.
Beyaz ve gri renk seçeneklerine sahip aygıtın diğer ülkelere ne zaman geleceği bilinmiyor. Ancak satış planlarında yer alan 126 ülke ve 260 operatörün büyük çoğunluğu için 2012 yılı sona ermeden dağıtımın başlayacağı tahmin ediliyor. Ülkemize en geç Ekim ayı sonunda giriş yapacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11164 kez okundu.
23 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
jelly bean, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim