Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S II LTE, 4.5'' ekran ve 1.5 GHz çift çekirdekli işlemciyle gelebilir

Güney Kore'nin en büyük cep telefonu üreticisi Samsung'un, Celox kod adlı Galaxy S II LTE modeli üzerinde çalışmalar yürüttüğüne dair haberler gündemi bir süredir meşgul etmekteydi. İddialara göre Galaxy S II LTE, teknik açıdan Galaxy S II'ye kıyasla çıtayı daha yukarı taşıyacağı gibi tasarım bakımından biraz daha farklı olacaktı.
Samsung'a tanınan Sammyhub cephesinden gelen bilgilere göre Güney Koreli üretici, Galaxy S II LTE'nin daha üstün teknik özelliklerle geleceğini onaylamış. Peki internette ne gibi özelliklerden bahsediliyor?
Öncelikle LTE (Long-term evolution), GSM ve WCDMA ağlarıyla uyumlu çalışacağı öne sürülen Galaxy S II LTE'de, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ile 4.5-inç boyutunda Super AMOLED Plus dokunmatik ekran bulunacak. Ön yüzünde 2 megapiksel, arka yüzünde 8 megapiksel - LED flaşlı kamera konumlandırılan akıllı telefonun, NFC (Near-Field Communication) teknolojisi, Wi-Fi, Bluetooth ve GPS gibi nitelikleri bünyesinde barındıracağı iddialar arasında. Ekran boyutunun büyümesi ve işlemci hızının artması elbette daha yüksek kapasiteli pillere gereksinim doğuracaktır. Bunun için de Samsung'un, Galaxy S II LTE'de 1850 mAh'lik bataryayı uygun gördüğü ifade ediliyor.
Samsung Galaxy S II LTE, Berlin'de düzenlenecek IFA 2011 etkinliğinde boy gösterebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27056 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
wi-fi, IFA 2011 ve
5 etiket daha lte bluetooth gps Samsung gsm
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim