Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10 ön sipariş edenlere Galaxy Buds kablosuz kulaklık hediye edilecek

Samsung’un 20 Şubat tarihinde Galaxy S10 serisi için düzenleyeceği etkinlikte Galaxy Buds kablosuz kulaklık modelini de göreceğiz. Galaxy S10 ön sipariş edenlere hediye edilmesi planlanıyor.
Samsung Galaxy S10 alana Galaxy Buds kulaklık Tam Boyutta Gör
Samsung Vietnam resmi sitesine yeni bir afiş eklendi. Bu afişte Samsung Galaxy S10 modelini ön sipariş yöntemiyle satın alanlara özel bir hediye paketi verileceği yazıyor. JBL Charge 3, S10 için Clear View kılıf ve Galaxy Buds bu paketin içerisinde yer alan ürünler ve toplam değerleri 300 doları buluyor.

Bazı ülkelerde geçerli

Samsung Galaxy S10 ile birlikte Galaxy Buds kablosuz kulaklık verileceği daha öncesinde tahmin ediliyordu. Samsung Vietnam resmi sitesine eklenen bu görselle birlikte kesinleşmiş oldu. Ön sipariş tarihleri ise 11 Şubat ve 26 Şubat arası olarak belirtilmiş. Başka ülkelerdeki Samsung yetkili satıcıları da ön sipariş verecekler için değişik paketler hazırlığındalar.

Galaxy Buds hakkında daha önce gördüğümüz sızıntılarda Samsung Galaxy S10 ile kablosuz şarj edilebileceği öğrenilmişti. Galaxy S10’un PowerShare olarak adlandırılan teknolojisi sayesinde Galaxy Buds modelini akıllı telefonun arkasına bırakarak şarj olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S10 alana Galaxy Buds kulaklık Tam Boyutta Gör

20 Şubat tarihinde gerçekleşecek etkinlikte 5G destekli modelden, katlanabilir akıllı telefona kadar birçok ürün görmeyi bekliyoruz. Etkinliğe bir haftadan az bir süre kaldığı için geri sayım başladı diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim