Anlık Bildirim

Turkcell, 1 sinema bileti alana 1 bilet hediye kampanyası başlattı!

Tüm Turkcell'iler GNÇ uygulamasını indirerek Pazartesi ve Çarşamba günleri 1 sinema bileti alana 1 sinema bileti hediye kampanyasından faydalanabilecek. Detaylar haberimizde.
Turkcell 1 sinema bileti alana 1 bilet hediye kampanyası başlattı Tam Boyutta Gör
Turkcell’in 30. yılına özel olarak “1 sinema bileti alana 1 sinema bileti hediye” kampanyası geri döndü. Tüm Turkcell’liler kampanyadan yararlanabiliyor.

Herhangi bir hat veya tarife zorunluluğu olmadan tüm Turkcell’liler Pazartesi ve Çarşamba günleri satın alacakları “1 Sinema Bileti Alana 1 Sinema Bileti Hediye” kampanyasından faydalanabilecek. GNÇ tarifelerinde olmak zorunlu değil.

Kampanyadan yararlanmak için Turkcell’in GNÇ isimli mobil uygulamasından şifre almak ve bu şifreyi gişe görevlisine söylemek gerekiyor. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra kampanyalar bölümünden ilgili kampanyayı bulup “Şifre için kaydır” kısmından şifre alabilirsiniz. Her kullanıcı ayda 1 defa şifre alabiliyor.

Kampanya belirli sinema salonlarında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan sinema salonlarının listesine GNÇ uygulamasında yer veriliyor. Cinemarine, Cinens, Cinetech, Avşar Sinemaları, Cinegold, Cinemapink, Cinenova, Cinetime ve Prestige gibi sinema zincirlerinin kampanyaya dahil olduğunu görüyoruz.

GNÇ Uygulaması: https://gnctrkcll.li/gnctrkcll

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11303 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim