Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10 modellerinin hepsi 5G'yi desteklemeyecek

Kore kaynaklı yeni bir habere göre Samsung, 2019'da piyasaya süreceği Galaxy S10 serisinin tüm varyantlarında 5G desteği sunmayacak. Şirketin 5G özellikli ayrı bir Galaxy S10 çıkaracağı söyleniyor.
Dünyanın önde gelen operatörleri 5G ağlarını devreye sokmaya başladı. Önümüzdeki yıl bu çalışmaların daha da hız kazanması bekleniyor. Yani 2019'da piyasaya sürülecek birçok akıllı telefonun 5G desteği sunacağını söylesek yanılmış olmayız.
Samsung fanları Galaxy S10'un 5G'yi destekleyip desteklemeyeceğini merak ediyor. Güney Koreli şirketin 5G modem içeren Exynos yonga seti geliştirdiği bildirildi ancak yeni bir rapor Galaxy S10 modellerinin tümünün bu teknolojiyi desteklemeyeceğini gösteriyor.

Galaxy S4'ün de LTE-A varyantını çıkarmıştı

Kore kaynaklı habere göre Samsung, Galaxy S10'u 5G desteği ile piyasaya sürecek ancak bu tüm modeller için geçerli olmayacak. Şirketin 5G'li modeli bağımsız bir varyant olarak çıkarabileceği belirtiliyor. Yani bu da 5G özellikli modeli almadığınız sürece yeni nesil mobil ağ teknolojisinden yararlanamayacağınız anlamına geliyor.
Öte yandan Samsung'un daha önce de böyle bir şey yaptığını belirtmek gerekir. Şirket 4G LTE ağların yeni yaygınlaşmaya başladığı dönemde Galaxy S4'ün LTE-A varyantını çıkarmıştı. Yani Güney Koreli teknoloji devinin aynı şeyi Galaxy S10 modeli ile de yapması sürpriz olmayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim