Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10 üç arka kamerayla gelebilir

Galaxy S9 serisine yönelik talebin beklentilerin altında kalması Samsung'u harekete geçiriyor. Şirket akıllı telefon işini canlandırmak için Galaxy S10'u üçlü kamera sistemiyle donatabilir.
Samsung Galaxy S10 hakkında konuşmaya başlamak için biraz erken olsa da söylentileri durdurmk mümkün değil. The Investor tarafından yayınlanan son rapora göre, Samsung 2019'da Galaxy S10 ile üçlü kamera sistemi sunan üreticiler kulübüne katılacak.
Bildiğiniz gibi şu anda üç sensörlü arka kameraya sahip tek akıllı telefon Huawei P20 Pro. Bununla birlikte Apple'ın 2019'da üç kamerayla donatılmış bir iPhone çıkaracağını duyuyoruz. Ancak Galaxy S serisi telefonlar daha önce tanıtıldığı için Samsung'un bu yarışta ezeli rakibinden erken davranma avantajı var. Bu tahminler KB Securities analisti Kim Dong-won'a ait.

Üçüncü sensör 3D algılama ve AR için

Kim, Galaxy S9 serisine yönelik talebin beklentilerin altında kalması nedeniyle Samsung'un akıllı telefon işini canlandırmak için bir sonraki akıllı telefonunu üçlü kamera ve 3D sensörle donatmayı düşündüğünü söyledi. Üçüncü sensör, Apple'ın kendi kamera sistemi için planladığı gibi 3D algılama ve muhtemelen artırılmış gerçeklik için kullanılacak.
Başta da belirttiğimiz gibi, Samsung'un Galaxy S10 ile neler sunacağına yönelik tahminlerde bulunmak için henüz çok erken. Deneyimli analistin öngörülerinin ne derece gerçeğe dönüşeceğini ise ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8584 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim