Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10'un renk seçenekleri sızdı

Teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki yılın ilk aylarında piyasaya süreceği yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10'un hangi renk seçenekleri ile satışa sunulacağı sızdırıldı.
Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung'un 2019 yılından çok şey beklediğini söyleyebiliriz. Şirket akıllı telefon satışlarından bu yıl istediği verimi elde edemedi ve gözünü önümüzdeki yıla çevirmiş durumda. Bunun nedenini de şirketin çok şey beklediği yeni amiral gemisi Galaxy S10 ve katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy F olarak özetleyebiliriz.

Şubat 2019'da tanıtılması bekleniyor

Android cihazlarla ilgili olarak güvenilir bir kaynak olan SamMobile'ın raporuna göre, Şubat 2019 tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy S10 dört farklı renk seçeneği ile gelecek. Siyah, Beyaz, Sarı ve Yeşil renklerde piyasaya sunulacak olan Galaxy S10'un tüm renklerinin her ülkeye dağıtılıp dağıtılmayacağı ise şimdilik netlik kazanmış değil.
SamMobile ayrıca Galaxy S10'un 5.8 inç, Galaxy S10+'ın ise 6.44 inçlik bir ekrana sahip olacağını iddia ediyor. Cihazın 64 GB'lık da depolama kapasitesi olacak. Tüm bunlara ek olarak şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy F'nin ise 512 GB'lik bir depolama alanı sunacağı da sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim