Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S2 için Android 4.1 kaynak kodlarını yayınladı


Geçen yılın amiral gemisi modeli olan Galaxy S2, Android 4.0 güncellemesini aldıktan sonra, kullanıcılar merakla 4.1 Jelly Bean güncellemesini beklemeye başlamıştı.

Samsung henüz güncellemeyi resmi olarak dağıtmaya başlamadı ancak Galaxy S2 için Android 4.1 Jelly Bean kaynak kodlarını geliştiricilerin kullanımına sundu. GT-I9100_HK kod adlı modele ait kaynak kodları ile geliştiriciler, Galaxy S2 için bağımsız ROM'lar hazırlayabilecekler.

Galaxy S2 için Jelly Bean kaynak kodunda, sürümün getirdiği Project Butter, işlevsel bildirim ekranı, TouchWiz Nature arayüzü gibi pek çok önemli yenilik eksiksiz olarak yer alıyor.

Samsung'un kaynak kodlarını yayınlaması, model için beklenen güncellemenin yıl sona ermeden yayınlanması ihtimalini güçlendiriyor. Ancak en azından bağımsız geliştiricilerin kişisel ROM'larının yıl sona ermeden kullanıma sunulması kesin gibi görünüyor.

Galaxy S2 modelinin özelliklerini kısaca hatırlayacak olursak; 4.3 inçlik 480 x 800 piksel çözünürlükte Super AMOLED Plus ekran, 1.2GHz saat hızında çalışan Cortex-A9 tabanlı çift çekirdekli Exynos işlemci, 1GB RAM, Mali-400 grafik birimi, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlükte kamera, 1080p video kaydı sayılabilir.

Galaxy S2 için Jelly Bean kaynak kodlarına kaynak linkinden GT-I9100_HK şeklinde arama yaparak ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2119 kez okundu.
17 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim