
Samsung'un haftaya tanıtacağı yeni amiral gemi modeli Galaxy S4 ile ilgili son iddia kasanın yine plastik materyalden imal edileceği olmuştu. Samsung başkan yardımcısı Y. H. Lee, bir demecinde bunu üstü kapalı biçimde doğruladı.
İlginizi Çekebilir

Lee, firma olarak estetik tasarıma büyük önem verdiklerini ancak büyük miktarlarda ve hızlı üretim yapacakları modeller için malzeme kalitesine de dikkat etmek gerektiğinin altını çizdi. Böylece Bir amiral gemi modeli diğer rakipler tasarım aşamasında iken üretim sürecine başlamış oluyor.
Samsun için diğer bir dikkat edilecek konu ise çıkarılabilir batarya nedeniyle arka kapağın çabuk yıpranan bir materyalden olmaması.
Lee, plastik malzemenin diğer akıllı telefonlardakilere göre daha uzun ömürlü olduğunu, bunun sebebinin ise plastiğin bükülebilir olması ve darbeyi emebilmesi olduğunu belirtiyor.
HTC One ve iPhone 5 modellerinin alüminyum kasa nedeniyle tüketiciye daha premium bir tecrübe sunması ancak plastiğin aynı havayı verememesi konusunda ise Lee, yeni ürünlerinin bu dengeyi güzel bir biçimde yakalayacağını belirtiyor.
http://www.talkandroid.com/153068-samsungs-lee-promotes-samsung-galaxy-s-iv-plastic-body/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Ayrıca yazılım güncelleştirme ve yazılımı özelleştirme de önemli. Samsung güncellemeri çok hızlı veriyor. Tamam multi-window gibi bazı yeniliklerde getirdi ama genel olarak arabirimi çok basit kalıyor. HTC'ye baktığımızda ise yazılım özelleştime işinde de çok iyi olduğunu görüyoruz. Samsungda çoğu güncellemeyi yaptığımda birkaç menü yeniliği dışında yeni rom olduğunu sadece hakkında kısmında yazan 4.1.1 kısmından anlıyorsunuz.Oysa HTC'de adamlar One X için bir Android 4.1 güncellemesi yayınladı. Sanki romun %70 i yeniden yazılmış. Ayrıca HTC One X gibi Tegra 3 enkazıyla piyasaya çıkan ve S3 karşısında testlerde geride kalan bir telefonu bile bu güncellemeyle S3'ten daha iyi performans verir hale getirdiler. Ve karşımızda bütün bunlardan ders almış donanımı, kasa kalitesini ve yazılımı süper yapmış bir HTC var. Buna karşın Samsung; S4'ü, kaliteli plastik yada Polikarbondan değilde DANDİK PLASTİKTEN yaparsa kusura bakmayın ama bu yılın galibi HTC olur. Tabi Motorola tarafında da X PHONE var ama piyasaya geç çıkma gibi bir dezavantajı var.