Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S6 Marshmallow güncellemesi için beta sürecini başlattı

Android Lollipop güncellemesini yayınladıktan sonra bazı hatalar sebebiyle tepki toplayan Samsung, Marshmallow güncellemesinde bu tarz sorunlar yaşamamak için beta süreci başlattı.
 
Samsung, Galaxy S6 Marshmallow güncellemesi için beta sürecini başlattı
Akıllı telefon kullanıcıları yeni yazılım güncellemelerini dört gözle bekleseler de çoğu zaman yüklemek için tedirgin olabiliyorlar. Bu tedirginliğin en büyük sebebi ise yeni sürümlerde ortaya çıkan hatalar. Üreticiler de zaman zaman bu konuda büyük eleştiriler alırken son olarak Samsung, Lollipop güncellemeleri sırasında bazı kullanıcıların tepkisini çekmişti.
Aynı hatayı tekrarlamak istemeyen Samsung farklı üreticiler tarafından da kullanılan bir yönteme başvurdu. Marshmallow güncellemesi için beta süreci başlatan üretici bu sayede kullanıcılardan gelen geri dönüşleri inceleyecek ve hatasız bir sürüm yayınlamak için büyük bir veri yığını elde etmiş olacak. Beta süreci şimdilik yalnızca Güney Kore'deki Galaxy S6 ve S6 Edge kullanıcıları için başlatılmış durumda. Güncellemeye ilk kavuşacak cihazların da zaten bu iki model olması bekleniyor.
Koredeki kullanıcılar beta Marhsmallow sürümünü bugünden itibaren yükleyebilecek ve 18 Ocağa kadar kullanabilecek. Sürecin devamında beta sürüme son verilerek tam sürümün dağıtımına başlanacak. Bu işleyişin son sürüme olumlu yansıyacağı kesin. Bakalım dev şirket yen güncelleme ile birlikte kullanıcılarının kalbini yeniden kazanabilecek mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim