Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 arka kapak görselleri de sızdırıldı

Uzun süredir merakla beklenen Samsung Galaxy S7 amiral gemi serisi, internette boy göstermeye devam ediyor. Serinin ön ve arka profil görünüşleri artık net bir şekilde karşımızda.
21 Şubat itibariyle teknoloji dünyasına merhaba diyecek olan Galaxy S7 serisi ile ilgili sızıntılar hız kesmiyor. Geçtiğimiz günlerde serinin ön profilden basın afişleri internete sızdırılmıştı. Şimdi de arka profilden basın afişleri karşımızda. Bu sayede bazı karanlıkta kalan detaylar da netlik kazanmış oldu.

Ön profilden serinin Galaxy S6 ile pek çok benzer yanının bulunduğunu görmüştük. Lansman teması olan koyu mavi renk, kullanıcı arayüzünde de kendisini yoğun bir şekilde hissettiriyor. Home butonu bu kez biraz daha keskin hatlara sahip. Ayrıca ön kameranın biraz daha büyüdüğü de dikkatlerden kaçmıyor. 


Arka profilden ise en çok merak edilen konu açıklığa kavuşmuş oldu. Galaxy S6 serisinde çıkıntılı bir yapı arz eden arka kamera, yeni tasarımda içeriye giriyor. Elbette tamamen düz bir arka kapak söz konusu değil ancak eskisi biri rahatsız edici çıkıntı da ortadan kalkmış durumda. 

Samsung Galaxy S7 serisinin iki farklı modele ev sahipliği yapacağı belirtiliyor. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge adını alacak yeni modeller, ekran boyutu ile batarya kapasitesi olarak birbirinden farklılık gösterecek. Bunun haricinde tasarım çizgileri ve donanım aynı olacak. 

Samsung Galaxy S7 modelinde 5.1 inçlik 2K Super AMOLED ekran, bölgeye göre Exynos 8890 veya Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 3000mAh kapasiteli batarya, hızlı şarj özelliği, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera şeklinde özellikler yer alacak. Galaxy S7 Edge modelinin farkı ise 5.5 inçlik iki kenardan kavisli ekran ve 3600mAh kapasiteli bataryaya sahip olması.  
Samsung Galaxy S7 arka kapak görselleri de sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7275 kez okundu.
16 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim