Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S7 ile birikte telefon yükseltme programı başlatacak

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S7 ile birlikte geçtiğimiz yıl Apple tarafından başlatılan iPhone yükseltme planına benzer bir program başlatmayı planlıyor...
Güney Kore'li Electronic Times'ın ismi açıklanmayan kaynaklara dayandırdığı haberine göre teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz yıl Apple tarafından başlatılan iPhone yükseltme planına benzer bir program başlatmayı düşünüyor. Şirketin bir sonraki amiral gemisi Galaxy S7 Mart ayı civarında Güney Kore'de satışa sunulacak ve muhtemelen ilk olarak S7 serisini satın alan tüketiciler programdan yararlanacak.

Müşterilerin her yıl cihazlarını bir üst modele yükseltebilmesini sağlayacak program ilk olarak sadece Güney Kore'de başlatılacak olsa da daha sonra diğer ülkeleri de kapsayacak şekilde genişletilebilir. Samsung yetkilileri konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınsalar da yükseltme programının ileriki aşamalarda ABD ve diğer önemli pazarlarda hayata geçirileceği tahmin ediliyor.

Geride bıraktığımız yıl Apple, müşterilerinin ayda 32 dolar ödeyerek her yıl yeni bir iPhone sahibi olabilmesini sağlayan yükseltme programını tanıtmıştı. Büyük olasılıkla, Samsung'un yükseltme programı da benzer şartlarda tüketicilerin her sene yeni bir Galaxy serisi akıllı telefon sahibi olabilmelerini sağlayacak.

Güney Kore'li teknoloji devi S7, S7 Edge, ve S7 Edge+ olmak üzere en az üç Galaxy S7 akıllı telefon sunmayı planlıyor. Söylentilere göre tüm Galaxy S7 modelleri suya dayanıklı bir form, 4 GB RAM, microSD kart desteği ve S6 serisine kıyasla daha büyük batarya ile gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim