Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 lansmanı 360 derece canlı yayınla izlenebilecek

Samsung, 21 Şubat'ta İspanya'da gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinin 360 derece canlı olarak izlenebileceğini açıkladı. Galaxy S7'nin tanıtılacağı lansman 4 farklı açıdan takip edilebilecek.
Samsung, 21 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek Galaxy Unpacked etkinliğinin 360 derece canlı olarak yayınlanacağını açıkladı. Şirket kullanıcıların PC ve mobil cihazları üzerinden ya da Gear VR kullanarak canlı yayın akışını izleyebilmelerinin mümkün olacağını duyurdu. Samsung Galaxy Unpacked 2016, 360 derece canlı akışla sunulan ilk etkinlik olacak.

Akıllı telefon sahipleri Google Play Store ve App Store üzerinden cihazlarına yükleyebilecekleri Unpacked 360 View uygulamasıyla etkinliği farklı açılardan takip edebilecekler. Samsung Gear VR kullanıcıları ise Oculus Store üzerinden aynı uygulamayı indirerek canlı yayını izleyebilme şansına sahip olacak.

Samsung Galaxy Unpacked 2016 etkinliği sahnenin solu, sağı, oditoryum veya merkez olmak üzere dört farklı açıdan izlenebilecek. Tercih ettiğiniz noktayı seçtikten sonra etkinliği 360 derece canlı yayınla takip edebileceksiniz. Galaxy Unpacked 2016'yı bilgisayar başından izlemeyi isteyenler için her şey oldukça basit. Kullanıcılar özel olarak hazırlanmış Samsung web sitesini ekrana getirdikten sonra dört görüntüleme pozisyonundan birini seçerek etkinliğe dahil olabilecekler.

Samsung'un yenilikçi teknolojileri için heyecan duyuyor ve Galaxy S7 lansmanını tüm dünyayla aynı anda izlemeyi planlıyorsanız etkinliğin 21 Şubat tarihinde Türkiye saati ile 20:00'de başlayacağını bir kenara not almanızda fayda var.
Samsung Galaxy S7 lansmanı 360 derece canlı yayınla izlenebilecek
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6775 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, 360 derece ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim