Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 serisi, Çin'de 10 milyon ön sipariş aldı

Galaxy S serisi artık geçmiş yıllardaki gibi satış rekorları kırmıyor ancak yine de erişilen rakamlar dikkat çekici. Sadece Çin'de, Galaxy S7 serisi 10 milyonun üzerinde ön sipariş aldı.

Bu yıl Galaxy S7 amiral gemi serisinden büyük beklentisi olan Samsung, ayrıca Çin pazarında yeniden eski gücüne kavuşmayı ümit ediyor. Güney Kore'den gelen bilgiler biraz hayal kırıklığı olsa da, özellikle Çinli tüketiciler Samsung'u sevindirecek gibi görünüyor.

Güney Kore'de serinin ilk iki günde 100 binden fazla satış yaptığı bilgisi gelmişti. Galaxy S6 serisinin biraz gerisinde kalsa da, global pazarda satışlar beklentilerin üzerinde seyrediyor. Çin'de ise seri bir iki gün içerisinde satışa çıkacak ve ön siparişler devam ediyor. Gelen bilgilere göre seri, 10 milyon ön sipariş rakamını geçti.


Ülkede toplam 8 perakendecide ön siparişler alınıyor. JD.com platformunda 6.35 milyon cihaz için ön sipariş verildi. Suning ise 1.3 milyon ön sipariş aldı. Gome ve Lynx platformlarının da ellerindeki stoğu tükettikleri belirtiliyor. Yarına kadar ise tüm kanallarda yaklaşık olarak 15 milyon ön siparişin olacağı tahmin ediliyor.

Samsung'un Nisan ayı sonuna kadar 17 milyon Galaxy S7/S7 Edge siparişi verdiği konuşuluyordu. İlk rakamlara bakarsak, bu seviyenin bir hayli üzerine çıkılacak. Muhtemelen ilk aydaki satış rakamları da 10 milyonu geçecektir. Analizler, yıl sonuna kadar 30-40 milyon Galaxy S7 satışı olacağını tahmin ediyor. Ülkemizde de seri, 2799TL-3299TL şeklindeki fiyat etiketleriyle satışa sunulmuş durumda.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim