Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 üç farklı ekran boyutuyla gelebilir

Samsung'un önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen yeni üst seviye modeli Galaxy S7'nin ekran seçenekleri sızdırıldı. Galaxy S6'ya göre daha farklı seçeneklere sahip modele ait detaylar haberimizde...
Son dönemde sıkça görmeye başladığımız Samsung'un 2016 tepe modeli Galaxy S7'ye ait yeni detaylar gün yüzüne çıktı. GSMArena sitesinin bir aksesuar üreticisinden aldığı yeni bilgilere göre bizleri üç farklı boyutta Galaxy S7 seçeneği bekliyor.
Samsung Galaxy S7 üç farklı ekran boyutuyla gelebilir
 
Seçenekler arasında en ufak boyutludan başlamak gerekirse; baz model olan Galaxy S7 adına sahip seçenek Galaxy S6'da da gördüğümüz gibi 5.1 inç boyutta düz bir ekrana sahip olacak. Kavisli ekrandan yana tercih yapmak isteyenleri biraz daha büyük boyutlu 5.5 inç ekrana sahip bir Galaxy S7 Edge modeli bekliyor. Daha da büyük boyutlu ekran sevenleri de unutmayan firma, önceki nesil Plus modele göre büyütülen 6 inçlik bir ekrana sahip Galaxy S7+ modelini hazırlamış. Diğer boyuttaki versiyonlarda sadece tek tipte ekran seçeneği sunan firma, 6 inç boyutta ise hem düz hem de kavisli ekran seçeneğini müşterilerine sunmaya hazırlanıyor. 
Samsung Galaxy S7 üç farklı ekran boyutuyla gelebilir
 
Böylelikle küçük, orta ve büyük ekran boyutlu üç seçeneğe sahip olacak telefonun, kavisli ekranlı Edge versiyonunu almak isteyenler en az 5.5 inç boyutta ekranlı bir modele yönelmek durumunda kalacak. Şu ana kadar pek çok özelliği sızan telefonda, satılacağı bölgeye bağlı olarak Snapdragon 820 yada Exynos 8890 yongasetlerinden birinin yer almasının yanında 4GB LPDDR4 RAM, 20MP arka kamera, Clear Force dokunmatik teknolojisi gibi bazı detayların yer alması bekleniyor.
 
Samsung Galaxy S7 üç farklı ekran boyutuyla gelebilir
Galaxy S7 ile birlikte müşterilere daha fazla seçenek sunmaya hazırlanan firma daha önce de haberini yaptığımız üzere model için ilk etapta 5 milyon satış hedefi belirlemişti. Telefonun tanıtımı içinse tahminler şubat ayı sonunu gösteriyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8457 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galaxy S7+, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim