Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7′ye "Jet Black" renk seçeneği geliyor

Galaxy Note 7'nin piyasadan çekilmesinin ardından tüm umutlarını Galaxy S7'ye bağlayan Samsung, cihazı daha cazip hale getirmek için yeni simsiyah renk seçeneğini çıkarmaya hazırlanıyor.
Samsung Galaxy S7′ye 'Jet Black' renk seçeneği geliyor
 
Galaxy Note 7'nin yaşattığı büyük hayal kırıklığını bir an önce atlamak ve meydana gelen büyük çaplı satış kayıplarını karşılamak isteyen Samsung deyim yerindeyse çıkış yolu arıyor. Bunun için tüm dikkatini Galaxy S7 üzerinde yoğunlaştıran Güney Koreli üretici, cihazı kullanıcılar için daha cazip hale getirmek istiyor.
Teknoloji devine yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre önümüzdeki ayın başında Galaxy S7'ye "Jet Black" renk seçeneği gelebilir. Böylelikle iPhone 7'ye karşı da elini güçlendirmek isteyen Samsung, diğer taraftan Apple’ın izinden gittiği gerekçesiyle eleştiriliyor.
Hatırlayacağınız gibi iPhone 7'nin simsiyah versiyonu tanıtıldığı ilk günden bu yana oldukça beğeni toplamış ancak kolaylıkla çizilmesinden dolayı tam anlamıyla beklentileri karşılamamıştı. Galaxy S7'nin mercan mavisi (coral blue) rengi satışa çıktığı 11 Kasım’dan itibaren günde ortalama 15 bin satış rakamına ulaşırken, iPhone 7'nin ise günlük 10 bin dolaylarına gerilediği görülüyor. Bakalım Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge‘in jet black renk seçeneği gerçeğe dönüşecek mi…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4390 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim