Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8, Bluetooth 5.0 destekleyen ilk telefon olabilir

Note 7 skandalından sonra Samsung tarihinin en önemli modeli olması beklenen Galaxy S8, 4 kat daha uzun menzil ve 2 kat daha hızlı veri transferi sağlayabilen Bluetooth 5.0 standardını destekleyebilir
Galaxy S8, Samsung'un amiral gemisi akıllı telefon serisindeki birçok şeyi değiştirecek. Söylenti fabrikasından çıkan en son bilgilere göre akıllı telefon, Bluetooth 5.0 standardını destekleyen ilk telefon olabilir. Yeni nesil Galaxy modeli ile düz ekranları rafa kaldırması beklenen Samsung'un getirmesini beklediğimiz bazı diğer değişiklikler de var.
Birkaç önemli yükseltmeyle gelen Bluetooth 5, selefi olan 4.2 standardını gölgede bırakmayı başarmış durumda. Bu güncellemelerle birlikte Bluetooth teknolojisi artık dört kat daha uzun menzilli hale gelirken, iki kat daha hızlı veri transferi sağlayabiliyor.
Buna ek olarak ayrıca sekiz kat daha yüksek yayın mesajı kapasitesine sahip olmuş durumda. Bluetooth 5, Nesnelerin İnterneti (IoT) uygulamalarının ve donanımlarının teknoloji dünyasına nüfuz etmesini sağlayacak ve menzil, hız veya bağlantı çıkmazına girmeden çeşitli mobil cihazlarla iletişim kurabilmesinin de önünü açabilecek.
Galaxy S8, Bluetooth 5 yongasının entegrasyonu sayesinde IoT standardı için yeterli düzeye ulaşarak çeşitli aletlere bağlamaya bir adım daha yaklaşabilir. Bluetooth 5, öncekilerden daha verimli olacağı için S8 kullanıcılarına daha fazla pil ömrü sağlayabilecek. Elbette, Snapdragon 835 gibi diğer bileşenlerin de bu verimliliğin ölçüsünü tanımlama konusunda önemli bir rolü olacak ancak Bluetooth 5.0 ilavesinin enerji verimliliğini ileri seviyeye taşıyarak cihaza bir artı daha kazandıracağı kesin.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3960 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, bluetooth 5.0 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim