Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy A8 Enterprise Edition duyuruldu

Samsung’un son kullanıcıya yönelik olarak satışa sunduğu iki önemli akıllı telefonu Galaxy S9 ve Galaxy A8 şimdi kurumlara da hitap ediyor. Enterprise Edition özellikleri haberimizde.

Samsung’un güvenliğe odaklı akıllı telefon versiyonlarını topladığı Enterprise Edition serisi büyüyor. Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 modellerinden sonra Galaxy S9 ve Galaxy A8 de seriye dahil oldu.

Galaxy S9 Enterprise Edition özellikleri ve fiyatı

Samsung’un bu hamlesi üst seviye akıllı telefonlarının kurumsal tarafta da ilgi görmesini amaçlıyor. Telefonların donanımı orijinalleri ile aynı iken güvenlik ve yönetim anlamında farklılaşıyor.

Enterprise Edition serisinde Knox Configure (Dynamic Edition) yazılımı yer alıyor. Bu yazılım bilgi işlem yöneticilerinin telefonların farklı durum ve faaliyetlerde çalışması için uzaktan konfigüre etmesini sağlıyor. Enterprise Firmware Over-the-Air (E-FOTA) yazılımı ise güncellemelerin cihazlara kurulumunu kontrol etmeyi amaçlıyor.

Garanti tarafında da farklılıklar mevcut. Galaxy S9 Enterprise Edition modeli iki yıl üretici garantisi ile geliyor. Ayrıca 4 yıl da güvenlik güncellemesi garantisi var. İlk 3 yıl aylın güncellemeler, sonraki yıl ise 4 ayda bir güncelleme garantisi sunuluyor. Galaxy A8 Enterprise Edition ise 3 yıllık güvenlik güncellemesi garantisine sahip.

Son olarak her iki model de çift SIM desteğine sahip olacak. Almanya’dan satışa başlayacak olan yeni seri 849 Avro ve 499 Avro fiyat etiketi barındırıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim