Anlık Bildirim

Samsung Galaxy SIII için Jelly Bean güncellemesi 29 Ağustos'ta gelebilir


Samsung'un amiral gemisi Galaxy SIII kullanıcılarının bugünlerde en çok beklediği haber Jelly Bean güncellemesinin ne zaman başlayacağı. Çeşitli kaynaklarda Eylül-Ekim dönemi işaret edilse de, güncelleme için IFA 2012 fuarı da iddialar arasına katıldı.

GSMArena ve Sammobile sitelerinin haberine göre Samsung, Jelly Bean güncellemesi için test sürecini bitirdi ve Google'dan sertifikasyon için onay beklemeye başladı. Google'ın kısa sürede onay vermesi beklenirken, güncellemenin 29 Ağustos'ta duyurulması ihtimal dahilinde.

Aynı tarihte yapılacak Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 2 modelinin tanıtılacağı tahmin edilirken, Samsung'un bu etkinlikte Galaxy SIII için Jelly Bean müjdesini de vermesi bekleniyor.

Samsung, Galaxy SIII güncellemesini en kısa sürede dağıtmayı planlıyor. İlk etapta Avrupa ve Asya ülkeleri güncellemeyi tecrübe edebilecek.
İddiaların ne kadar gerçeği yansıttığı şimdilik belirsiz ancak Samsung'un Galaxy SIII için Jelly Bean güncellemesinde sona yaklaştığı bazı kaynaklarda dile getirilmişti. IFA 2012 fuarındaki muhtemel bir duyuru hiçbir Galaxy SIII kullanıcısını şaşırtmayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4122 kez okundu.
22 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim