Anlık Bildirim

Samsung Galaxy kullanıcıları iPhone kullanıcılarından daha mutlu

Twitter'daki gönderileri analiz eden bir araştırma firmasının raporuna göre iPhone kullanıcıları telefonlarından Galaxy sahipleri kadar memnun değil. İşte konuyla ilgili detaylar...
2016 yılından bu yana Twitter'da yayınlanan geri bildirimleri analiz eden yeni bir araştırmaya göre iPhone kullanıcıları telefonlarından Samsung Galaxy sahipleri kadar memnun değil.
Pazar araştırma firması LikeFolio, Apple ekosistemiyle ilgili olumlu düşüncelerin son 12 ay boyunca hemen hemen aynı kalmasına rağmen Samsung'un -özellikle de Galaxy S8 serisinin piyasaya sürülmesinden sonra- daha iyi performans gösterdiğini belirtti.
Grafikten de görebileceğiniz gibi, Güney Koreli firma geçen yılki Galaxy Note 7 sıkıntısı nedeniyle önemli bir düşüş yaşamış. Ancak şirket daha sonra durumunu ciddi şekilde iyileştirerek, Galaxy S8 serisi ile büyük bir fark yaratmayı başarmış görünüyor. Sonuç olarak da ana rakibi Apple'a üstünlük sağlayabilmiş.

iPhone X Apple'ın kurtarıcısı olabilir

Öte yandan Cupertino'lu teknoloji devi iPhone X ile önemli bir revizyonun başlangıcını yaptı. Bu nedenle önümüzdeki aylarda Apple tarafında bir artış yaşanması muhtemel.
Zira grafikte OLED ekran, yüz tanıma sistemi, dikey çift kamera ve kablosuz şarj gibi yeni özelliklerle gelen iPhone X'un piyasaya sürüldüğü son birkaç ay içinde Apple adına bir yükseliş olduğunu görüyoruz.
Genel olarak Samsung kullanıcılarının cihazlarıyla ilgili attığı tweet'ler, iPhone sahiplerine kıyasla daha olumlu. Duruma bakılırsa bu kez iPhone X, sosyal ağdaki olumlu havayı Apple lehine çevirme konusunda yetersiz kalabilir. Her şeyi önümüzdeki aylar gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8019 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim