Anlık Bildirim

Samsung, Gear S2 akıllı saatinin yeni tanıtım videosunu yayınladı

Teknoloji devi Samsung ilgi çekici akıllı saati Gear S2'nin yeni videosunu yayınladı. Videoda ekran etrafındaki çerçevenin döndürülmesiyle kontrol edilebilen akıllı saatin aktivite takibi öne çıkıyor.
Samsung, Gear S2 akıllı saatinin yeni tanıtım videosunu yayınladı
 
Samsung'un ilk Gear S modeli dikdörtgen ekrana sahip oldukça büyük bir akıllı saatti, ancak serinin devam modelinde işler biraz değişiyor. Galaxy Gear S2 selefine göre daha ufak bir ekrana sahip olsa da ekran bu kez yuvarlak formda karşımıza çıkıyor. Önemli bir başka özellik ise ekranın etrafındaki çerçevenin döndürülmesi ve saatin bu şekilde kontrol edilebilmesi.

Gear S satışlarından memnun olan Samsung, ikinci model için de pazarlama çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yayınlanan tanıtım videosu ise akıllı saatin aktivite takibi özellikleri üzerinde duruyor. Videodaki sporcu Gear S2 sayesinde kaç saat yürüdüğünü, kaç saat egzersiz yaptığını ve kaç saat aktivitesiz kaldığını izleyebiliyor. Kullanıcının hareketleri 24 saat boyunca kayıtta tutulurken bu sayede yapılan aktiviteler geriye dönüş bir şekilde de takip edebiliyor.
Gear S2 hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Akıllı saat satın alacak olsanız tercihleriniz arasında bulunur muydu?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim