Anlık Bildirim

Samsung Gear S2 güncellemesi yeni özellikler getiriyor

Ülkemizde de kısa süre önce satışına başlayan ve tasarımı ile beğeni toplayan Samsung'un dönebilir ekranlı akıllı saati Gear S2 için önemli bir güncelleme yayımlandı.

Samsung'un bir nevi Apple Watch ve Android Wear platformunun karşısına konumlandırdığı Tizen işletim sistemli Gear akıllı saat ailesi, rekabeti sürdürebilmek açısından önem taşıyor. Giyilebilir cihaz pazarında ilk 5 listesinden düşen Samsung'un yeniden ivme kazanabilmesi için Gear S2 en büyük silahı olacak. 

Haftasonu başlayan yazılım güncellemesinde üç yeni uygulama kullanıcılara sunuluyor. Bunlardan birisi dünya saati uygulaması, diğeri ESPN anlık skor uygulaması ve News Briefing haber özet uygulaması. Ayrıca Mendini kayışlara uygun olması açısında bir de Mendini saat arayüzü kullanıma sunuldu.

Güncellemede bunun yanında bildirim konusunda da önemli bir gelişme yer alıyor. Bundan sonra okunmamış bildirimler olduğu zaman ana ekranda küçük bir kırmızı daire ortaya çıkacak. Kullanıcılar böylece yeni bildirim olup olmadığını görebilecek. Son olarak Bluetooth bağlantısı koptuğu zaman uyarı, Rehber uygulamasında gelişmiş arama motoru, klavyeden emoji girilmesi gibi küçük yenilikler de unutulmamış. Güncelleme Gear Manager uygulaması üzerinden kurulabiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6949 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gear s2 update, Mobil Teknolojiler ve
2 etiket daha Samsung samsung gear s2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim