Anlık Bildirim

Samsung Mobile CEO'su Dj Koh: Önümüzdeki 10 yıl, akıllı telefon pazarının lideri kalacağız

Samsung Mobile CEO'su Dj Koh, Çinli rakipleri Huawei'ye göndermelerde bulunan bir röportaj verdi. Koh'a göre Samsung, akıllı telefon pazarının lideri olmaya önümüzdeki 10 yıl boyunca da devam edecek.
Güney Koreli akıllı telefon üretici Samsung ve son zamanlarda büyük bir çıkış yakalayan Çinli rakibi Huawei'nin kapışmasının biz tüketiciler açısından oldukça olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Konuyla ilgili röportaj yapan Samsung Mobile CEO'su Dj Koh, şirketin gelecek planlarından bahsetti.

Yeni bir tarih yazıyoruz

Akıllı telefon satışlarındaki küresel yavaşlama ile karşı karşıya olan Samsung'un bu zorluklarla nasıl mücadele edeceğini anlatan Dj Koh: "Samsung, 10 yıl boyunca akıllı telefon pazarında lider oldu ve yeni mobil deneyimler geliştirmeye ve hayal etmeye devam ederek önümüzdeki 10 yıl boyunca aynı kalacak." ifadelerini kullandı. Lider olmaya devam etmek için 5G ve katlanabilir akıllı telefon pazarına odaklanacaklarını belirten Koh: "5G veya AI gibi yeni teknolojiler ve katlanan akıllı telefonlar gibi yeni tasarım biçimleri gerçekten düşündüğümüzden daha hızlı ortaya çıkıyor." dedi.
"Şahsen ben katlanabilir akıllı telefon segmenti için çok büyük bir potansiyel görüyorum." şeklinde konuşan Samsung Mobile CEO'su: "Tüketiciler taşınabilirlikten ödün vermeden daha büyük ekranlar arıyor. Şimdiye kadar, ekran boyutunun cihazın boyutuyla sınırlı olduğu bir dünyada yaşadık. Samsung, bu ihtiyaçların gelişimini göz önünde bulundurdu ve oyunu kökten değiştirdi. Bu yeni akıllı telefon formatı, benzeri görülmemiş mobil deneyim. Samsung'un katlanabilen akıllı telefonu ile sadece yeni bir kategori değil, mobil endüstrisinin bir sonraki bölümünü de yazıyoruz." ifadelerini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5775 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, dj koh ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim