Anlık Bildirim

Samsung Mobile'ın patronu DJ Koh, Galaxy Note 9 kullanırken görüntülendi

Samsung'un mobil biriminin başkanı DJ Koh, Çin'de katıldığı bir etkinlikte Galaxy Note 9 kullanırken görüntülendi. Önümüzdeki ay resmen tanıtılacak cihazın ilk gerçek fotoğrafı haberimizde.
Samsung’un önümüzdeki ay tanıtacağı Galaxy Note 9, özellikle son birkaç hafta içerisinde birçok kez sızdırıldı. Ancak şu ana kadar hiç cihazın gerçek bir fotoğrafını görememiştik. Bu durum Pazartesi günü Samsung Mobile'ın başkanı DJ Koh sayesinde değişti.
Koh, bir medya etkinliğinde yeni amiral gemisini kullanırken görüntülendi. Note 9'un tasarım açısından selefi Note 8 ile benzerlikler taşıması bekleniyor. Daha önceki sızıntılar akıllı telefondaki parmak izi tarayıcısının daha kullanışlı bir yere yani kamera sensörlerinin hemen altına yerleştirildiğini ortaya koymuştu.

Fotoğraf yakınlaştırılınca gerçek ortaya çıkıyor

Fotoğrafın yakınlaştırılması ile Koh'un etkinlik sırasında Galaxy Note 9 kullandığı açıkça görülüyor. Zira cihazın arkasındaki parmak izi tarayıcısı Note 8'deki gibi kamera sensörlerinin yanında değil, aksine hemen alt tarafında yer alıyor. Samsung, 9 Ağustos'ta New York'ta gerçekleşecek bir basın toplantısında Note 9'u resmen tanıtacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim