Anlık Bildirim

Samsung da oyuncu odaklı telefon furyasına katılıyor

Son dönemin ilgi gören yeni trendi oyuncu odaklı akıllı telefonlar Samsung’un da gündeminde. Firmanın özel bir akıllı telefon hazırlığı içerisinde olduğu ifade ediliyor.

Son dönemde akıllı telefon pazarında oyuncu odaklı bir trend başlamış durumda. Nokia N-Gage ile beklediği çıkışı yapamayan oyuncu odaklı telefon trendi Razer Phone ile yeniden kendisine umut buldu. Trend gittikçe yükseliyor.

Samsung oyuncu telefonu neler sunacak?

Sektörden gelen bilgilere göre Samsung da bir oyuncu telefonu hazırlığı içerisinde. Pek çok teknolojiyi kendisi geliştiren ve kullanan Samsung için oyuncu telefonu hazırlamak çok da zor değil.

Henüz oyuncu odaklı telefon ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil. Bununla birlikte Super AMOLED ekran, Snapdragon 845 yonga seti, üst seviye RAM ve depolama kapasitesi gibi özellikler şaşırtıcı olmaz. 

Bununla birlikte donanım konusunda belirli bir kısıtlama içerisinde olan mobil oyun dünyasında farklılaşmak oldukça zor. İşlemci, ekran, RAM, depolama kapasitesi gibi bileşenler belirli bir kataloğun dışına çıkamıyor. Üreticiler bunlar üzerinde iyileştirmeler yaparak farklılaşmaya çalışıyor.

Razer Phone modelinde 120Hz ekran oyunlara biraz daha canlılık katmıştı. Asus ise yüksek saat frekansı ve özel soğutma sistemi ile geldi. Xiaomi ve ZTE de tasarım tarafında dikkat çekici çalışmalar ile karşımızda çıktı. Samsung nasıl bir sürpriz hazırladı merak konusu. Özellikle yeni GPU geliştirme iddiaları odağında oyuncu odaklı bir telefon da anlamlı geliyor.

Akıllı telefon pazarının lideri olmasına rağmen Samsung’un oyuncu odaklı akıllı telefonunun operatöre özel olması sürpriz olmaz. Bilindiği üzere Galaxy S Active serisi ABD operatörlerine özel olarak kalmıştı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim