
Her geçen gün donanım bileşenleri açısından gelişen ve güçlenen akıllı telefonlar buna rağmen batarya ömrü ve kullanım süresi açısından benzer bir gelişme gösteremiyor ve bu da tüketicileri oldukça rahatsız ediyor.
İlginizi Çekebilir

Daha büyük ekranlar, daha hızlı işlemciler ve 4G bağlantı teknolojileri aşırı bir şekilde bataryayı tüketiyor. Üst seviye bir telefonu istediği gibi kullanamadan şarjının bitmesi tüketicinin en çok istemediği durumlardan birisi. Samsung Electronics ise bu batarya sorununun üstesinden gelmek için aralıksız çalışıyor.
Samsung ürün geliştirme bölümü başkan yardımcısı Kevin Packingham bu yıl piyasaya çıkacak akıllı telefonların çok fazla kurcalanmasına rağmen yine de tam gün kullanım süresi sunmasını ümit ettiklerini belirtti. Packingham sabah uyandıktan sonra gece yine yatağa girene kadar müşterinin batarya süresi hakkında endişe etmesini istemediklerini vurguladı.
Samsung bunun için ilk etapta daha büyük bataryalara geçmeyi planlıyor. Ayrıca WiFi veya 4G LTE gibi bağlantı süreçlerinde daha iyi bir optimizasyon ile batarya tüketiminin düşürülmesi amaçlanıyor.
Firmanın Verizon için ürettiği ilk LTE modeli Samsung Droid Charge, bahsedilen çalışmaların ilk örneği olan akıllı telefon. Ancak Samsung bundan çok daha iyisini gerçekleştirmek istiyor ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2012 yılında firma batarya kullanım süreleri açısından büyük aşamalar kaydedeceğinden emin.
Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


3g wifi ekran isigi yarida 1080p doluuu
her ne kadar zıt düştüğümüz kişisel fikirler olsada ömür boyu düşman olucağımız anlamına gelmesin ...sezarın hakkı sezara .
saygılar .
asla bana düşmez ama ....
sugar klavyeci ile geçmişte zıtlaşmış olsamda söylediklerine katıldığımı söylemeyliyim . bu konularda bilgisinin ben dahil birçok kişiden iyi olduğunuda az çok biliyorum .
yalnız...o kadar yazılıp çizildikten sonra adama söz hakkı verilmeyecekmi ?
tabiki herkese cevap verecek ...demokrasinin gerekliliğide budur .
amaç ...cevap hakkını tek tek kullanmaktır .
sugar klavtyeciye saygılar .
içelim güzelleşelim
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
8072 kez okundu.
26 kişi, toplam 30 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
samsung, smartphone batteries