Anlık Bildirim

Samsung, ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl geleceğini doğruladı

Samsung'un mobil departmanı CEO'su DongJin Koh, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl geleceğini resmi ağızdan doğruladı. Gelişmenin tüm detayları haberimizde.
İlk katlanabilir akıllı telefonu kimin piyasaya süreceği konusu uzun bir süredir gündemi meşgul ediyor. Her ne kadar şirketler konu hakkında çok fazla resmi açıklama yapmasalar da, beklenen haber Güney Koreli Samsung'dan geldi ve mobil departmanı CEO'su DongJin Koh şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl geleceğini doğruladı.

Kasım ayında tanıtılabilir

Geçtiğimiz ay yayınlanan bazı raporlar Huawei'nin de katlanabilir akıllı telefon projesi yürüttüğü ve cihazı Samsung'dan önce piyasaya sunarak bir ilki gerçekleştirmek istediği yönündeydi. Samsung'un resmi ağızdan bu açıklamayı yapmasının nedeni ise, birinciliği Huawei'ye kaptırmak istememesi olarak gösteriliyor.
DongJin Koh röportajda dünyanın ve Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl tanıtılacağını doğrularken, cihaz hakkında detay vermekten ise kaçındı. Her ne kadar Koh'un bu açıklaması, katlanabilir akıllı telefonun önümüzdeki yılın başlarında tanıtılacağı söylentileriyle çelişse de, şirketin katlanabilir OLED üretim planına uyduğunu söyleyebiliriz. Cihazın tanıtımının da 7-8 Kasım tarihleri arasında San Francisco'da düzenlenecek olan Samsung Geliştiriciler Konferansı'nda yapılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3826 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung katlanabilir akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim