Anlık Bildirim

Samsung, iş dünyasına yönelik hazırladığı Galaxy S III modelini Temmuz'da satışa sunuyor


İş dünyasında BlackBerry işletim sistemi, genelde işletmeler tarafından sıkça tercih edilen platform olarak görülüyor. Ancak Android işletim sistemi de iş dünyasına yönelik ataklarına başladı. Bunlardan birisi Samsung'dan geldi.  
Dünya çapında beklentilerin üzerinde satış rakamlarına ulaşan Galaxy SIII modeli için Samsung, SAFE programını hazırlıyor. Samsung Approved For Enterprise açılımına sahip olan SAFE logosu, Temmuz ayından itibaren iş dünyasına yönelik olarak satılacak Galaxy S III modellerinin isminin başına eklenecek.  
SAFE Galaxy S III modelinde 256 bitlik AES şifrelemesi, daha iyi Microsoft Exchange ActiveSync desteği, Cisco ve Juniper gibi firmaların kullandığı VPN ve Mobil Cihaz Yönetimi - MDM sistemlerine destek şeklinde özellikler bulunacak.
Samsung, SAFE programını geçtiğimiz Ekim ayında duyurmuştu. Ürün programın ilk modeli olacak. LG ve Motorola da Android telefonları için benzer bir program yürütüyor. 
SAFE Galaxy S III modeli; AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless ve US Cellular operatörleriyle birlikte satışa sunulacak. Samsung, uyumlu telefonlar için SAFE Galaxy S III modeli ile takas imkanı da verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim