Anlık Bildirim

Samsung yeni bir Super AMOLED ekranlı tablet hazırlıyor olabilir

Samsung yeni bir Super AMOLED ekranlı tablet hazırlıyor olabilir

Son olarak 2011 yılında Super AMOLED ekranlı Galaxy Tab 7.7 modelini piyasaya süren Samsung, sonrasında daha maliyeti düşük modellerle Android tablet pazarını domine etmeyi başarmıştı. Firmanın Galaxy Tab 7.7'ye bir devam modeli hazırladığı geçen yıldan bu yana konuşuluyor.

Sammobile tarafından verilen bilgilere göre Samsung'un yeni Super AMOLED ekranlı tableti görücüye çıkmak için gün sayıyor. Tabletin boyutları tam olarak bilinmezken 2560x1600 piksel çözünürlük sunacağı belirtiliyor. Cihaza Exynos 5 serisinden bir yongaseti güç verecek ve Android 4.4.2 işletim sistemi üzerinde çalışacak. Arayüz olarak yine Magazine tasarımı tercih edilirken, Ultra Power Saving Mode fonksiyonu gibi bazı Galaxy S5 çözümlerinin tablette yer alacağı ifade ediliyor.

Tabletin bağlantı seçeneklerine göre SM-T800, SM-T801 ve SM-T805 model numaraları olacağı belirtiliyor. Bu da onun Galaxy Tab Pro ailesi içerisinde yer alacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor. 

Yeni tablet modelinin amiral gemi statüsünde olacağı ve Pro ailesinden bir miktar daha yüksek fiyattan satışa sunulacağı gelen bilgiler arasında.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13084 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim