Anlık Bildirim

Samsung yeni 'rüzgarsız' klimalarını tanıttı

Teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz Perşembe günü gelişmiş hava temizleme ve yapay zeka özellikleriyle donatılmış yeni rüzgarsız klimalarını tanıttı. İşte cihazların detayları.
Güney Koreli elektronik devi Samsung, gelişmiş hava temizleme ve yapay zeka (AI) özellikleri ile donatılmış en yeni klimalarını tanıttı. Şirket yeni rüzgarsız klimaların, doğrudan hava akışı olmaksızın rahat bir iç mekan iklimi sağladığını açıkladı.

Daha az enerji tüketiyor

Samsung 2016 yılında ilk rüzgarsız klima ürünlerini piyasaya sunmuştu. Şirket en yeni yer tipi klimalarının kötüleşen ince toz kirliliğine yanıt olarak daha güçlü bir hava temizleme özelliği sunduğunu belirtiyor. Samsung tüketici elektroniği bölümü başkan yardımcısı Lee Jae-hwan 2018’de hava temizleme özelliğine sahip sadece 11 adet klimalarının olduğunu ancak 2019 yılında piyasaya sürülecek modellerle birlikte bu sayının 31'e çıktığını ifade etti.
En yeni klimalar, 0.3 mikrometre çapındaki ince tozları filtreleyebilen geliştirilmiş hava filtreleri kullanıyor. Ayrıca cihazlar kompresör ve ısı eşanjörü gibi gelişmiş bileşenler kullandığından yüksek enerji verimliliği ile çalışabiliyor. Lee Jae-hwan yaptığı açıklamalarda: "Araştırmamıza göre, klimaların Temmuz ve Ağustos aylarında ortalama çalışma süresi günde 11.2 saat idi ve kullanıcıların yaklaşık üçte ikisi bu dönemde klimaları 24 saat açık bırakıyorlardı. Bu nedenle daha az enerji tüketen klimalar üretmeye çalıştık." ifadelerini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim