Anlık Bildirim

Nintendo mobil oyun pazarında da var olmak istiyor

Japonya merkezli elektronik şirketi Nintendo, mobil oyun pazarında da adından söz ettirmek istiyor. Şirket başkanı yaptığı açıklamada, her yıl piyasaya mobil oyunlar da süreceklerini açıkladı.
Nintendo mobil oyun pazarında da var olmak istiyor
 
Japon elektronik devlerinden Nintendo, oyun konsolu olan Switch ve oyun satışlarında elde ettiği başarıyı mobil platformlarda da devam ettirmek istiyor. Nintando CEO'su Shuntaro Furukawa, şirketin yılda 2-3 mobil oyunu kullanıcılarla buluşturma planları olduğunu açıkladı.

Amacımız insanları Nintendo markasına yaklaştırmak

Shuntaro Furukawa bu açıklaması ile birlikte Nintendo'nun mobil pazara olan ilgisini açıkça ortaya koymuş oldu. Japon basınına önemli açıklamalarda buluna Furukawa, bu durumun yanlış anlaşılmaması gerektiğini ve şirketin yalnızca akıllı telefon oyunlarına yönelme gibi bir durumunun olmadığını ifade etti.
Furukawa açıklamalarına şu şekilde devam ediyor: "Sadece akıllı telefon oyunlarına veya tam tersine odaklanmayı düşünmüyoruz. Amacımız insanların Nintendo karakterleriyle ilgilenmelerini sağlamak ve hayran kitlemizi arttırmak." Şirketin Mario Kart dışında bu yıl hangi mobil oyunları piyasaya süreceği ise henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim