Anlık Bildirim

Samsung'dan Galaxy Note 9'un pili için açıklama

Pilindeki sorun nedeniyle aşırı ısınan ve patlayan Galaxy Note 7'den sonra işleri daha da sıkı tutan Samsung yeni amiral gemisinde kullandığı pille ilgili önemli bir hatırlatma yaptı.
Samsung, pilindeki sorun nedeniyle aşırı ısınan ve patlayan Galaxy Note 7 modelini iki yıl önce piyasaya sürmüştü. O günden bu yana şirketin çıkardığı amiral gemisi telefonlarda benzer bir sorun yaşanmadı.
Samsung Electronics Başkanı Koh Dong-jin akıllı telefonlarının güvenli olduğunun hatırlatmak için basın mensuplarına kısa bir süre önce satışa sunulan Galaxy Note 9'daki pillerin mükemmel derecede güvenli olduğunu söyledi. Deneyimli yönetici yaptığı açıklamada "Galaxy Note 9'daki pil her zamankinden daha güvenli. Kullanıcıların artık piller hakkında endişelenmesine gerek yok" dedi.

Note 9, Note 8'i geçecek

Koh ayrıca, telefonun bir önceki yıldan bu yana piyasada olan Galaxy Note 8'den daha iyi bir satış grafiği yakalayacağına inandığını söyleyerek Note 9'a olan güvenini de dile getirdi. Kendisi Note 9'un akıllı kamerası ve geliştirilmiş kalemi ile bir önceki modelden daha başarılı olacağını düşünüyor.
Elbette bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek. Apple ve Samsung gibi şirketler akıllı telefon sektörüne hükmediyor. Bu iki dev şirket hâlâ büyük bir pazar payına sahipken Huawei gibi rakipleri de önemli bir ivme kazanmış durumda. Öyle ki Çinli Huawei kısa bir süre önce Apple'ı geride bırakarak dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi olmayı başardı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim