Anlık Bildirim

Samsung'un 12 inçlik Windows tableti kendisini göstermeye başladı

Uzun bir aradan sonra Windows tablet ekosistemine yeniden girmeye hazırlanan Samsung, 12 inç boyutunda bir tablet hazırlıyor. Tabletin testleri devam ediyor.

Android tablet pazarında oldukça etkin olan Samsung, Windows tarafında ise birkaç yıldır sessizlik yaşıyor. Son olarak Windows 8 döneminde tablet geliştiren Samsung, pazarda hareketliliği artırmak adına yeniden ekosisteme geri dönüyor. 

Bluetooth ve WiFi sertifika onaylarından geçen SM-W700 adındaki model 12 inçlik bir Windows 10 tablet. Samsung'un bir Windows tablet hazırlığında olduğu zate uzun süredir konuşuluyor. Hatta Hindistan'a test amacıyla gönderilen prototip versiyonlar, Zauba kargo veritabanında ortaya çıkmıştı. 

Intel Core işlemcilerden gücünü alması beklenen tabletin en dikkat çekici tarafı ise S Pen desteği olacak. Samsung'un hali hazırdaki Galaxy Note ailesine sunduğu S Pen ekran kalemi teknolojisi böylece ilk kez Windows ekosistemine de adım atmış olacak. Windows tarafında henüz S Pen ile rekabet edecek derecede gelişmiş ana akım bir ekran kalemi teknolojisi mevcut değil. Bu açıdan Samsung'un önemli bir avantaj elde edeceği açık.

Samsung'un yeni tabletinin 455$ civarında birim fiyatı mevcut ancak bu sadece test cihazı için geçerli. Nihai sürümde rakamın biraz daha yükselmesi olası. Haftaya başlayacak olan CES 2016 fuarında, Samsung'un Windows 10 tabletini tanıtması kimseyi şaşırtmayacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim