Anlık Bildirim

Samsung'un çift sim kart girişli modeli S7562 Galaxy S Duos resmiyet kazandı

Hakkındaki ilk bilgiler geride bıraktığımız temmuz ayında GSM Arena tarafından ortaya çıkarılan Samsung S7562 Galaxy S Duos, bugün itibarıyla resmiyet kazandı.
İki farklı GSM operatörü kullananların hedef alındığı Galaxy S Duos'un, Samsung'un şu anki amiral gemisi Galaxy S III ile benzer tasarım çizgilerini taşıdığını söylemek mümkün. 121.5 mm uzunluğunda, 63.1 mm genişliğinde, 10.5 mm kalınlığında ve 120 gram ağırlığında tasarlanan Galaxy S Duos'ta, ARM Cortex-A5 tabanlı, 1 GHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemci, Adreno 200 grafik birimi ve 768 MB RAM gibi donanımlar yeterli görülmüş.
Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemini ve TouchWiz arayüzünü kullanan akıllı telefonda, 4.0-inç boyutunda, 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana ve 4 GB dahili flash belleğe yer verilmiş durumda. Kapasite yetersiz kalırsa  microSD bellek kartları (32 GB'a kadar) devreye giriyor.
LED flaşlı kamerasıyla 5 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabilen akıllı telefon, son olarak Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantısı, Bluetooth v3.0, GPS ve 1500 mAh'lik batarya ile donatılmış. Samsung Galaxy S Duos'un önümüzdeki ay, Avrupa ülkelerinden başlayarak satışa sunulması planlanırken fiyata dair açıklama yapılmamış.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37253 kez okundu.
36 kişi, toplam 94 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim