Anlık Bildirim

Samsung'un dev tableti Galaxy View tüm detaylarıyla ortaya çıktı

Samsung'un 18.4" ekrana sahip devasa tableti yanlışlıkla satış listesine eklendi. Bu yanlışlık ise Galaxy View'in tüm detaylarının ortaya çıkmasına sebep oldu.
Samsung'un dev tableti Galaxy View tüm detaylarıyla ortaya çıktı
 
Teknoloji devi Samsung bu kez taşımak için değil ancak mutfak ve benzeri yerlerde konumlandırmak için yeni bir tablet hazırlamış durumda. Galaxy View adındaki tablet henüz resmileşmedi ancak Adorama isimli bir internet mağazasında yanlışlıkla satışa sunulduğu için tüm özellikleri ortaya çıktı.

Devasa tabletin özelliklerine baktığımızda ise ilk göze çarpan kuşkusuz 18.4" boyutundaki devasa ekran. Notebook'lardan daha büyük bir ekrana sahip tablet şüphesiz ki elde tutulmak için tasarlanmamış. Dev ekran Full HD çözünürlük ile gelirken bu da piksel yoğunluğu 120 ppi seviyesinde.
Teknik özelliklere baktığımızda ise 1.6 GHz saat hızında çalışan Exynos 7580 çipsetini görüyoruz. 2 GB sistem belleği ve 32 GB depolama alanı da tablete eşlik ederken MicroSD slotu sayesinde depolama alanının 128 GB'a kadar yükseltilmesi desteklenmiş. Ön kısımda görüntülü görüşmeler için 2.1 MP Full HD video kaydı yapabilen bir kameraya yer verilirken arka kısımda ise kamera bulunmuyor.
3G Wifi ve Wifi şeklinde iki farklı model ile çıkacak Galaxy View Cat.6 LTE, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.1 ve GLONASS destekli GPS gibi özelliklere de sahip. 5700 mAh batarya kapasitesine sahip Galaxy View bu kapasiteyle birlikte 8.5 saat video oynatma süresi vadediyor. 
Televizyon ve tablet arasında ilginç bir kategori yaratan Samsung'un Galaxy View için 599 dolarlık bir ödeme talep etmesi bekleniyor. Sizce dev ekranlı tabletler kullanışlı olabilir mi? Evinizde böyle bir tablete sahip olmak ister miydiniz?
Samsung'un dev tableti Galaxy View tüm detaylarıyla ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3590 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim