Anlık Bildirim

Samsung'un yeni Tizen işletim sistemli telefonu Z1 Hindistan'da piyasaya çıktı

Samsung'un yeni Tizen işletim sistemli telefonu Z1 Hindistan'da piyasaya çıktı
Samsung'un Tizen işletim sistemli akıllı telefonları uzun süredir beklenmesine rağmen piyasaya çıkamamıştı. Ardından Samsung'un akıllı televizyonlarda Tizen kullanacağını açıklamasıyla akıllı telefonlarda sisteme yer vermeyeceği düşünülüyordu. Ancak bugün Hindistan için duyurulup satışa çıkan Z1 modeli beklentileri boşa çıkardı.

Tizen 2.3 işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon giriş seviyesine konumlandırılabilecek teknik özelliklere sahip. 4 inç ekran paneli bulunduran cihaz 4 GB depolama alanı ve 768 MB RAM ile birlikte 1.2 Ghz hızında çalışan 2 çekirdekli Cortex A7 tabanlı Spreadtrum SC7727S işlemcisini bünyesinde barındırıyor. Cihaza grafik birimi olarak Mali 400 eşlik ediyor. Hafızası SD kart ile arttırılabilen cihaz 3.1 MP arka kameraya sahip ve VGA ön kamerası bulunuyor. Samsung Z1, 5700 Hint rupisi (210 Türk Lirası) fiyat etiketine sahip.

Tizen işletim sisteminin cihaza yüksek pil performansı, hızlı açılma süresi ve yüksek internet performansı sunduğu söyleniyor. Cihazın kullanıcılar açısından nasıl değerlendirileceği merak konusu. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1193 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, hindistan
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim