Anlık Bildirim

Samsung'un yeni Windows Phone amiral gemisi ortaya çıktı

Samsung'un yeni Windows Phone amiral gemisi ortaya çıktı

Samsung'un uzun süredir sessiz kaldığı Windows Phone ekosistemine iddialı bir model ile geri döneceği bir süredir dile getirilmekteydi. Firmanın yeni amiral gemi modeli olacak cihazın görselleri internete sızdırıldı.

Evleaks tarafından internete sızdırılan görsele göre LTE uyumlu olan akıllı telefon ABD'li Verizon operatörü logosunu taşıyor. Bu bakımdan cihazın ilk olarak ABD'de piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor. 

Cihazın donanımı konusunda bir netlik yok ancak 5 inçlik Full HD ekran ve Snapdragon 800 yongaseti olacağı tahmin ediliyor. Samsung'un yeni cihazını ay sonundaki MWC 2014 etkinliğinde lanse etmesi bekleniyor.

Microsoft'un geçen yıl yayımladığı Windows Phone 8 üçüncü güncellemesi ile Full HD çözünürlük, 5-6 inçlik ekran boyutları ve Snapdragon 800 yongasetinin kullanılmasının önü açılmıştı. Üreticilerin iddialı modellerle ekosistemi destekleyeceği düşünülse de bugüne kadar sadece Nokia'nın Lumia 1520 modeli kendisini gösterdi. 

Nokia'nın MWC 2014 etkinliğinde Full HD ekranlı bir model daha tanıtması bekleniyor. Samsung'un cihazı ile birlikte ekosistemin en üst seviye model sayısı da üçe çıkacak. Samsung'un bunun yanında 4.3 inçlik 720p ekranlı bir Windows Phone 8 cihazı daha tanıtacağı iddia ediliyor.

Ancak özellikle operatör tarafında Samsung'un Android cihazlarının tercih edildiği ve Windows Phone modelinin geri planda kaldığı, bu yüzden de firmanın başarılı satışlar beklemediği gündeme gelmişti. Bu modeller ile nasıl bir beklenti içerisinde olduğunu ise zamanla göreceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10868 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim