Anlık Bildirim

Samsung'un yeni patent başvurusu akıllı telefonlarda hologram teknolojisine işaret ediyor

Samsung'un yeni patent başvurusu akıllı telefonlarda hologram teknolojisine işaret ediyor
 
Yeni nesil akıllı telefonların teknolojileri her geçen gün geliştiriliyor. Performans geliştirilmesinin yanı sıra telefonlarımız artık parmak izi okuyucu, dijital asistan, kablosuz şarj gibi fütüristik teknolojileri de sunmaya başladılar. Ancak çok hızlı gelişen bir diğer kısım ise ekran teknolojisi.
Samsung Edge modelleriyle birlikte kenarı kavisli ekranları hayatımıza sokmuştu. Şirketin  ABD Patent Enstitüsü'ne yaptığı başvuru ise gelecek modellerin hologram görüntü yansıtabileceğini gösteriyor. Patentin ortaya çıkan görüntüsüne baktığımızda üzerine kılıf şeklinde bir aksesuarla ayrı bir parça eklendiği görülüyor. Bu parça ekranın belirli bir bölgesinden gelen görüntüyü daha fazla ışıklandırarak hologram görüntü yaratabiliyor.
Yeni teknoloji sayesinde daha önceden oluşturulmuş statik görüntülerin yansıtılması sağlanacak. Bu yüzden patent henüz akıllı telefonları holografik film izletecek veya bu teknolojiyi kullanarak görüntülü konuşma yapabilecek seviyede değil. Ancak yine de gelen çağrıların veya mesajların holografik görüntüyle bildirilebilecek olması da heyecan verici bir gelişme.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim