Anlık Bildirim

Sense 5.5 arayüzü internete sızdırıldı



Sense 5.5 arayüzü internete sızdırıldı

HTC'nin Android dünyasındaki en popüler arayüz olarak nitelendirilen Sense kullanıcı arayüzü, bu yıl HTC One amiral gemi modeli ile 5. kez teknoloji dünyasına merhaba demişti.

BlinkFeed gibi ilgi çekici özelliklere sahip olan Sense 5 arayüzünün bu yıl bitmeden bir güncelleme alacağı dile getirilmişti. Sense 5.5 olarak HTC One Max modelinde boy göstermesi beklenen yazılımın yeni görselleri internette paylaşıldı.

Görsellere bakıldığında en dikkat çekici yenilik BlinkFeed özelliğinin kolayca açılıp kapanabilmesi. Sense 5 bu kolaylık olmadığı için eleştiri yağmuruna tutulmuştu. BlinkFeed yeni versiyonda fotoğraf ve müzik ögelerine daha çok yer veriyor.

Sense 5.5'te kamera konusunda da bazı yenilikler göze çarpıyor. Bunlar Panorama+ adlı 360 derece fotoğraf çekimi özelliği ve Dual Capture her iki kamera ile senkronize fotoğraf çekebilme özelliği olarak sıralanıyor.

Diğer göze çarpan yenilikler ise bildirim panelinde Rahatsız Etme opsiyonu, yeni Emoji karakterleri, ekran klavyesinde yeniden ölçeklendirme opsiyonu sayılabilir. Sense 5.5 arayüzünün HTC One Max modeli dışında hangi modellere verileceği şimdilik bilinmiyor.  
 
Sense 5.5 arayüzü internete sızdırıldı
 
Sense 5.5 arayüzü internete sızdırıldı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim