Anlık Bildirim

Sıkıntıyı, stresi saniyeler içerisinde alan küp projesi rekora koşuyor

İş yerinde, okulda ya da evde sürekli ayaklarını sallayan, basmalı kalemi durmadan açıp kapatan ya da elinde bir şeylerle oynamayı seven biriyseniz bu ufak küp tam size göre.
Genellikle stres, endişe, sıkıntı, kaygı ve üzüntü gibi hepimizin yaşadığı duygulara bağlı olarak ortaya çıkan -takıntı olarak da nitelendirilen- bacak sallama, anahtarlık-kolye çevirme ve basmalı kalemle oynama gibi davranışlar her ne kadar yapan kişi için rahatlatıcı bir etki yaratsa da çevredekiler için aynı şeyi söyleyebilmek ne yazık ki mümkün değil.
Özellikle stresli, sıkıntılı ve heyecanlı anlarda daha fazla karşılaşılan bu duruma çözüm olması için geliştirilen Fidget Cube, yukarıda saydığımız alışkanlıklara kolay şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Küp şeklinde tasarlanan ve her yüzeyinde farklı işlevsel tuşlar bulunan üründe açma kapana butonu, döndürülebilir joystick ve çıtlatma yapabileceğiniz düğmeler yer alıyor.

4 milyon dolar fon desteğiyle rekora koşuyor 

İşin asıl ilginç yanı ise bu projenin aldığı destek. Öyle ki Kickstarter’da adeta rekor koşan Fidget Cube, 15 bin dolarlık fon hedefinin oldukça üzerinde bir parayı, yaklaşık 4 milyon doları toplamayı başardı.
Hatta platformun kısa sürede en çok destek gören projeler listesine dahi girmeyi başaran küp, bağış yapanlar için 14 dolar fiyat etiketine sahip. Dilerseniz 10'lu paketini 80 dolara satın alabileceğiniz Fidget Cube biraz gevşemek isteyenleri fazlasıyla rahatlatacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12327 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter, fidget cube ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim